Frederik Bagger
Type
Farger
Material

Frederik Bagger

I 2014 så designfirmaet Frederik Bagger dagens lys og har strålet siden den gang!

Grunnleggeren og mannen bak navnet er sønn av den kjente designeren Erik Bagger, så han har fått god stil og estetikk gjennom morsmelken.

Frederik Bagger er kjent for sine glass i vakkert og elegant design som passer inn i nåtidens minimalistiske stil, men har også klare referanser til fortidens Art Deco-stil. Glass og porselen fra Crispy Serien er en klassiker i mange hjem og har skapt stor suksess for Frederik Bagger.

Men nå kaster Frederik Bagger seg ut i noe helt nytt, nemlig lampedesign! Med Serien AIR har Frederik Bagger designet tre vakre og klassiske lamper som vil passe inn i ethvert hjem! Alle lampene er rolige og industrielle i deres uttrykk og vil gjøre det fantastisk uansett hvor de plasseres.

Under ser du alle lampene fra Frederik Bagger.

Mere om Frederik Bagger

Frederik Bagger er sønn at den kjente designeren Erik Bagger, og det var tidlig klart at sønnen ville gå i farens fotspor.

Etter en årrekke som ansatt i farens firma ble Frederik Bagger som 26-åring i 2014 enig med seg selv om at han ville gå egne veier og starte sitt eget firma.

Det startet med en serie av vakre glass, blant annet seriene Crispy og Signature. Glassene har fått stor suksess, og kombinasjonen av høy kvalitet, vakkert design og en fornuftig kvalitet har gjort Frederik Bagger til en stor suksess.

Nå har Frederik Bagger kastet seg over design av lamper, og han har med kolleksjonen AIR skapt noen flotte og estetiske lamper som passer inn i ethvert hjem.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven