Fluid

Se de organiske og flotte Fluid pendlene i to størrelser her. Vi har et stort utvalg og viser deg alle Fluid-modellene fra danske Muuto.

Den organiske pendelen fra Muutos er tilgjengelig i to størrelser med en omkrets på henholdsvis 23 og 42 cm. Designet er inspirert av naturens former og spesielt en vanndråpe som faller og presses mot en overfalte – derfor navnet Fluid.

Danske Muuto er forankret i den nordiske designtradisjonen og skaper minimalistiske interiørprodukter med en twist. Det gjelder også for Fluid-lampene. De er minimalistiske og er holdt i en klassisk hvit farge. Allikevel har det svenske designteamet bak lampen lyktes i å oppdatere den klassiske fargen og det tradisjonelle glassmaterialvalget med en nyskapende form. Idiomet er på én og samme gang både organisk og atypisk med den pressede ovale formen.

De to Fluid-pendlerne gir begge et fantastisk behagelig lys. Glassets matte hvite farge betyr at belysningen blir diffust og mykt.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.