Erik Magnussen
Type
Farger
Material
Merke

Erik Magnussen

Født: 1940
Kjente verker: Ring Lampen - Pandul, Form 25 termo - Bing & Grøndal, Z-Chair, Stelton termokande
Utdannelse: Keramiker                                        

Historie
Erik Magnussen ble født i 1940 i København. Han er utlært som keramiker på ”Skolen for anvendt kunst og design” og fikk sølvmedalje ved uteksamineringen i København i 1960. Erik Magnussen`s designs selges i hele verden, er utstillt på museer hele verden over og har allerede mottatt et hav av priser for sitt arbeide. Erik Magnussen mottokk ”Lunning Peisen” allerede i 1967 og ”Møbelprisen” i 1977 og i 1983 utnevnte Dansk Design Råd Magnussen til ”Årets Designer”.

Magnussens produkter er flere ganger tildelt ID-Prisen. Han mottokk ”Bindesbøll Medaljen” i 1966 og i 1997 ble det ”The Red Dot” i konkurrensen ” The Design Innovations 1997” avholdt av Design Zentrum i Nordrhein-Westfalen. Erik Magnussen mottok ”The Good Design Gold Prize” utdeldt av ”The Japan Industrial Design Promotion Organization”.

I år 2000 fikk RING-lampen, som Magnussen hadde utviklet sammen med Pandul, en av de ærefulle førstepremier i den store Europeiske Design konkurrense ”Lights of the Future”.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven