Embacco
Type
Farger
Material

Embacco

Embacco Lighting har siden oppstarten i 1994 utført et utallig lysprosjekter og design. I 2008 lanserte Embacco Lightning sin første egen kolleksjon med de to lampene for Outdoor – Welcome og Light U.

Frem til 2012 ble hele kolleksjonen designet i helt tradisjonelle harde materialer som metall, glass og plast. Hos Embacco kaller de denne perioden for HardWare”. Midt i 2012 valgte Embacco og skifte retning og fokusere på å gå nye veier inn i den mer myke humane verden – de kaller det ”SoftWare”.

Varenummer: 8200900003013
Før NOK 1 794,00
NOK 1 525,00
Spar NOK 269,00
Info / Kjøp
SoLong Pendel Alu - Embacco
Varenummer: SoLong Pendel Alu - Embacco
SoLong Pendel Antrasitt - Embacco
Varenummer: SoLong Pendel Antracit - Embacco

Mer om Embacco

Konseptet bak Embacco er utformet ut i fra egen erfaring. For et par år tilbake siden begynte grunnleggeren av Embacco – Lise Nørgaard – å føle seg veldig sensitiv overfor lyder, når hun befant seg i lokaler med harde materialer og der mange folk snakket sammen. Hun begynte så smått å undersøke om andre hadde det på samme måte, og det var det mange som hadde. På dette tidspunktet designet Embacco i harde materialer, og Lise fikk snudd produksjonen på hodet, så lampene produseres nå i et lydabsorberende materiale, noe som gjør lampene helt perfekte til rom med stor takhøyde og harde materialer.

Lampene fra Embacco kombinerer godt lys med god lyd, og det er en sjeldenhet! Lampene her vil tilføre ethvert hjem en god akustikk og samtidig skape en vakker lyssstemning.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven