Embacco Lamper

Embacco Lighting har siden oppstarten i 1994 utført et utallig lysprosjekter og design. I 2008 lanserte Embacco Lightning sin første egen kolleksjon med de to lampene for Outdoor – Welcome og Light U.

Frem til 2012 ble hele kolleksjonen designet i helt tradisjonelle harde materialer som metall, glass og plast. Hos Embacco kaller de denne perioden for HardWare”. Midt i 2012 valgte Embacco og skifte retning og fokusere på å gå nye veier inn i den mer myke humane verden – de kaller det ”SoftWare”.
V.IP 44 Vegglampe 1232mm Alu - Embacco
Veil. pris NOK 1 785,00
Varen er på lager
Viser 1 av 1 produkter

Mer om Embacco

Konseptet bak Embacco er utformet ut i fra egen erfaring. For et par år tilbake siden begynte grunnleggeren av Embacco – Lise Nørgaard – å føle seg veldig sensitiv overfor lyder, når hun befant seg i lokaler med harde materialer og der mange folk snakket sammen. Hun begynte så smått å undersøke om andre hadde det på samme måte, og det var det mange som hadde. På dette tidspunktet designet Embacco i harde materialer, og Lise fikk snudd produksjonen på hodet, så lampene produseres nå i et lydabsorberende materiale, noe som gjør lampene helt perfekte til rom med stor takhøyde og harde materialer.

Lampene fra Embacco kombinerer godt lys med god lyd, og det er en sjeldenhet! Lampene her vil tilføre ethvert hjem en god akustikk og samtidig skape en vakker lyssstemning.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.