Cosy

Se de flotte bord- og gulvlampene fra Muutos Cosy-serie her. De er tilgjengelig i både gjennomsiktig og hvitt glass, og kan brukes overtalt i hjemmet.

Muutos serie av Cosy lamper består av tre modeller i henholdsvis hvitt og klart glass. Begge typer glass er munnblåst, samt håndpolert og skåret. De er av god kvalitet.  

Bord- og gulvlampene er enkle og minimalistisk utformet, og står derfor i stil med Muutos nordiske røtter. Virksomheten er dansk, mens selve navnet er finsk. Det er klart og tydelig skandinaviske referanser – og det sees naturligvis også i designet av Cosy-serien.

Lampene i kolleksjonen er skapt av den prisvinnende og anerkjente finske designeren Harri Koskinen. Designet hans for Muuto er vakkert og anvendelig overalt i hjemmet fordi formen er organisk. Samtidig gir det delikate glasset et snev av luksus i hjemmet.

Sett lampene hjemme i stuen og legg øyeblikkelig merke til det stemningsfulle lyset som gir rommet en behagelig atmosfære.  
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.