Control

Finn hele Muutos serie av Control bordlamper her. De er tilgjengelig i flere flotte farger, og du finner dem alle sammen hos Lampemesteren.

Control-kolleksjonen er danske Muutos svar på en industriell bordlampe. Med sine skandinaviske røtter og minimalistiske designfilosofi har Muuto skapt en enkel lampe som passer inn overalt i boligen.  

Det industrielle uttrykket får bordlampen blant annet fra den frie pæren, samt den enkle og store knappen på foten. Knappen både skrur på, og regulerer lysstyrken ved hjelp av rotasjonsfunksjonen. Den flotte lampeserien er tilgjengelig i fire nordiske fargenyanser – hvit, svart, grå og rød. Den røde bordlampen skiller seg ut og vil med sikkerhet vekke oppsikt hvor enn den plasseres i hjemmet.

Kombinasjonen mellom det industrielle uttrykk og lampens enkle utforming, gjør den særdeles moderne. Det er et idiom som er helt annerledes. Den klassiske bordlampen består normalt av en avdekkende skjerm, samt et stativ. Men Muuto har ny tolket bildet av en bordlampe – Control-serien ble resultatet.  

Still den på bordet ved siden av sengen, og enkelt reguler lysets styrke med rotasjonsknappen og nyt det industrielle, og moderne resultatet av Muutos kreative nytolkning av den klassiske bordlampen.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.