Type
Farger
Material
Merke

Cindy

Ferruccio Laviani designet noe av en gjenkjennelig sak for Kartell, som Cindy bordlampe rullet i en dopamin rus ned fra de mørke avkrokene av hjernestammen og ut gjennom pennen. Papiret ble bortskjemt med gjenkjennelige og langvarige former siden blitt utsmykket med de villeste metalliske farger.

Cindy bordlampe typisk av syttitallet, men med en ny form og farge, og de ​​gjør ganske godt klar seg selv. Med en konisk lampeskjerm og avrundet dråpe basen kommer Cindy i en rekke matt metallisk toner, slik at som platina, mørk gull, mint grønn, oransje, blå, rosa, pistol metall og spesielt fiolett.

Cindy er spesiell og ganske unik funksjon er dens skinnende krom-finish som gir den en vri av den moderne, et snev av rikdom, og utstråler et vell av refleksjoner.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven