By Rydéns Lysekroner

En lysekrone skaper blikkfang over spisebordet og fungerer ofte som et kunstnerisk element i innredningen - By Rydens-lysekroner er intet unntak. I gamle dager var en lysekrone et symbol på status, men har gjennom tiden utviklet seg til å være en stemningsgivende lyskilde i hjemmet.

Lysekronen Random er et strukturert kaos. Den enkle og stilfulle formen oppleves forskjellig avhengig av hvilken retning men ser den fra. Den gjenspeiler personlighet i innredningen og gir ikke minst et behagelig lys til hele rommet.
Ønsker du en mer ”fancy” lysekrone, skal du kaste blikket på Hercules-lysekronen Med inspirasjon fra den klassiske lysekronen er den enkle lampen designet med åtte armer og åtte lampeskjermer. Den svarte fargen er gjennomført i hele lampens design og gir et dystert, men allikevel stilfullt utseende. De justerbare flex-armene gir muligheten til å selv være litt kreativ og gi lampen et stringent eller et mer kaotisk utseende.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.