Type
Material
Merke

Bulb

Bulb SR1 og SR2 er en hyllest til den gode gamle glødepære og med dem, den danske lys artist Sofie knyttet den gamle og nye årtusenet sammen. En ny klassiker er født.

Formen refererer til den tykke gjennomsiktig glass til den første elektriske lyspærer. Sofie fortsetter en elegant nordisk tradisjon der hun legger sin egen lidenskap og feminin sin spesielle måte.

Liten uregelmessigheter i munnblåst glass gjør hver anheng unik og legger historien om glassblåser personlige bidrag i bruk av vekslende sand, soda og kalk, i etableringen av denne moderne klassikeren, med tusen år gamle håndverk.
 
Den store SR2 kan velges i frekke versjoner med gull eller sølv glans kombinert med den klare versjoner. Dette byr på noen spennende kombinasjonsmuligheter.

Bulb anheng har mottatt følgende utmerkelser:
Chicago Athenaeum - Good Design Award 2001
Museum of Architecture and Design -. Wallpaper Design Award 2006 for beste lys

Mest populere
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven