Bent Seslef

Født: 1947
Kjente verker: Fakkel serien, Pagode serien, Oribe Pullert, SD1 Stander, SD7 Lygtestander
Utdannelse: Billedhugger  

Historie
Etter endt utdannelse som billedhugger på Kunstakademiet i Odense, jobbet Bent Seslef en periode som Scenograf på forskjellige teatere. På denne måten dukket det opp nye oppgaver innen hagedesign hvor det med kreativitet og innsikt er skapt vakre hager med spennende inspirasjon fra gamle japanske templer og hager.

Kjennetegnet for kreasjonene er et godt blikk for fin estetikk, og at hele utrykket signaliserer en stemning av ro og renhet. Disse nøkkelordene finnes også i de elegante lampeseriene.  

I starten var lampene kun laget for private hager, men i samarbeidet med Designer Erik Simonsen fra Acer Design er det nå også involvert i spennende tiltak for prosjektbelysning, og andre spesialoppgaver til det offentlige rom. Erik Simonsen arbeider ofte med industriellt design, hvilket tilføyer robusthet og brukervennlighet til de tidløse og elegante lampene fra Seslefs hånd.
Pagode LED Pullert - Seslef
NOK 2 869,00
Velg variant for lagerstatus
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.