Bent Seslef
Type
Farger
Material
Merke

Bent Seslef

Født: 1947
Kjente verker: Fakkel serien, Pagode serien, Oribe Pullert, SD1 Stander, SD7 Lygtestander
Utdannelse: Billedhugger  

Historie
Etter endt utdannelse som billedhugger på Kunstakademiet i Odense, jobbet Bent Seslef en periode som Scenograf på forskjellige teatere. På denne måten dukket det opp nye oppgaver innen hagedesign hvor det med kreativitet og innsikt er skapt vakre hager med spennende inspirasjon fra gamle japanske templer og hager.

Kjennetegnet for kreasjonene er et godt blikk for fin estetikk, og at hele utrykket signaliserer en stemning av ro og renhet. Disse nøkkelordene finnes også i de elegante lampeseriene.  

I starten var lampene kun laget for private hager, men i samarbeidet med Designer Erik Simonsen fra Acer Design er det nå også involvert i spennende tiltak for prosjektbelysning, og andre spesialoppgaver til det offentlige rom. Erik Simonsen arbeider ofte med industriellt design, hvilket tilføyer robusthet og brukervennlighet til de tidløse og elegante lampene fra Seslefs hånd.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven