Artemide Utendørslamper

Av de mest kjente lampene fra Artemide er den unike Tolomeo serien, som Utendørs XXL versionen er en del av.

Tolomeo fra 1987 er i sin opprinnelige form verdens mest populære utendørslampe / gulvlampe og er midtpunkt innen for design, lys utbytte, bekvemmelighet og estetikk.

En av grunnene til Tolomeo XXL utendør og resten av serien er så populære er på grunn av flekksteinbiten i den fullt ut justerbare kroppen som gir meget god kontroll over lyset. Ut over det er valget av kvalitets materialer samt fokus på gedigent håndverk også en vesentlig faktor.

Tolomeo XXL utendørslampen er en del av Artemides kollleksjonen av moderne klassikere og har vundet utallige priser siden introduksjonen. Blant annet den prestisjefylte Compasso d'Oro Award for beste design i 1989, HAUS Industriform i 1987 samt av nyere dato Observeur du Design Paris for Micro i 2001 og Designpreis i 2008 for Fluo.

Dette er en lampe til allsidig bruk som finnes i private hjem, kontorer, hoteller, biblioteker og mange andre steder. Serien omfatter nå mange størrelser bordlamper, pendler, vegglamper, loftlamper, gulvlamper og denne fantastiske gigantiske utendørsversjonen.

Alle utendørslamper leveres fraktfri og med pærer.
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.