Artecnica
Type
Material

Artecnica

Artenica er et Designfirma basert i Los Angeles som samarbeider med de mest intrignante og interessente internationale designere, for å skape inspirerende brukskunst til levende miljø.

På lik linje med talentfulle designere som Tord Boontje, Hella Jongerius og Campana brødrene, fortsetter de med å utforske levende og fargerike måter å utrykke overbevisende ideer ,og bringe glede samt oppdagelse til hverdangens design.

Mest populere
Trianon Petit Pendel - Artecnica
Trianon Petit Pendel - Artecnica Før NOK 1 799,00
NOK 1 529,00
Info/kjøp
Shayk Pendel - Artecnica
Shayk Pendel - Artecnica Før NOK 1 559,00
NOK 1 325,00
Info/kjøp
Varenummer: 8200900004351
Før NOK 2 759,00
NOK 2 499,00
Spar NOK 260,00
Info / Kjøp
Varenummer: 8200900004345
Før NOK 1 799,00
NOK 1 529,00
Spar NOK 270,00
Info / Kjøp

Les mer om Artecnica

Artenica har forplktet seg til å jobbe seriøst med bæredyktig og ansvarlig produksjon. Produktene er ofte laget med gjenbruksmaterialer og transporteres i transportvennlige flate pakker som er med til å redusere karbonutslippet. Design with Conscience ®  programmet jobber med håndverkere i utviklingslandene. Denne humanitære tilgangen understøtter delt arbeid og profit, på tvers av grenser, kulturer, raser og religioner. Design fungerer her som en katalysator for forandring, også i det globale landskapet.

Design with Conscience ® ble startet av Artecnica i 2002, for design og fremstilling av produkter som er i overenstemmelse med humanitære og miljømessig følsomme prinsipper. Med den stigende globalisering av handelen, er landsbyens håndverkere utestengt av de tradisjonelle markedene, som isolerer dem fra den potensielle etterspørselen etter håndtverket deres.

Utfordringen er å utvikle et konkurrensedyktig produkt, så de lokale ferdighetene overlever, som høyt verdtsatt håndverk og ikke samlet industrialisert masseproduksjon. For å fremme de små selvbærende samfunnene av flinke håndverkere i de underutviklede landene, så finnes det et Artecnica-partnerskap med almennyttige organisasjoner såsom Aid to Artisans og The British Council som står for prosjektets styring. Dette gir de små teamene av håndverkere i lokalområdene med behov, tilgang til internasjonalt anerkjente designere. Designere hjelper håndverkere med å finne deres plass i det internasjonale markedet og Artenica tilbyr logistikk, marketing og alt som man behøver for å få et ferdig produkt frem til forbrukeren.

Se mer på Artenicas hjemmeside her
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven