Artecnica

Artenica er et Designfirma basert i Los Angeles som samarbeider med de mest intrignante og interessente internationale designere, for å skape inspirerende brukskunst til levende miljø.

På lik linje med talentfulle designere som Tord Boontje, Hella Jongerius og Campana brødrene, fortsetter de med å utforske levende og fargerike måter å utrykke overbevisende ideer ,og bringe glede samt oppdagelse til hverdangens design.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Les mer om Artecnica

Artenica har forplktet seg til å jobbe seriøst med bæredyktig og ansvarlig produksjon. Produktene er ofte laget med gjenbruksmaterialer og transporteres i transportvennlige flate pakker som er med til å redusere karbonutslippet. Design with Conscience ®  programmet jobber med håndverkere i utviklingslandene. Denne humanitære tilgangen understøtter delt arbeid og profit, på tvers av grenser, kulturer, raser og religioner. Design fungerer her som en katalysator for forandring, også i det globale landskapet.

Design with Conscience ® ble startet av Artecnica i 2002, for design og fremstilling av produkter som er i overenstemmelse med humanitære og miljømessig følsomme prinsipper. Med den stigende globalisering av handelen, er landsbyens håndverkere utestengt av de tradisjonelle markedene, som isolerer dem fra den potensielle etterspørselen etter håndtverket deres.

Utfordringen er å utvikle et konkurrensedyktig produkt, så de lokale ferdighetene overlever, som høyt verdtsatt håndverk og ikke samlet industrialisert masseproduksjon. For å fremme de små selvbærende samfunnene av flinke håndverkere i de underutviklede landene, så finnes det et Artecnica-partnerskap med almennyttige organisasjoner såsom Aid to Artisans og The British Council som står for prosjektets styring. Dette gir de små teamene av håndverkere i lokalområdene med behov, tilgang til internasjonalt anerkjente designere. Designere hjelper håndverkere med å finne deres plass i det internasjonale markedet og Artenica tilbyr logistikk, marketing og alt som man behøver for å få et ferdig produkt frem til forbrukeren.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.