Ares by Flos Lamper

Ares by Flos er designbelysning til utendørsrommet. Ares by Flos er et italiensk selskap som ble grunnlagt i 1994.

Det italienske selskapet har spesialisert seg i å designe og produsere arkitektonisk utendørs belysning. Deres mål er å tilby kundene riktig designbelysning når det kommer til utendørslamper.

Hver kreasjon som kommer fra Ares by Flos, ses som en positiv utfordring – dette gjelder i alle prosessene. Det skapes en forståelse for produktet, og funksjonene blir analysert og til slutt ender det ut med et produkt som rommer harmoni og en fusjon av struktur, lys og arkitektur.

Skap rammene med utendørsbelysning

Utendørs belysning skaper rammene for forventningen man møter innendørs. Liker du lekker italiensk design, er Ares by Flos et helt perfekt bud, hvor detaljene og øyet er fanget.

Velger du belysning fra Ares by Flos, er hagens detaljer garantert fokus. Skap elegant og diskret sti-belysning med Kamino eller ram inn huset med Melrie.

Uansett hvilken utendørs lampe fra Ares by Flos du velger, er den diskrete fremtoningen helt perfekt til å skape fokus på det det egentlig handler om, nemlig å fremheve hagens detaljer og ikke minst å lyse opp huset.

Italiensk belysning som er både humoristisk og moderne


Ares by Flos er et klassisk og gjennomtenkt italiensk sortiment av lamper til utendørs bruk, men i deres sortiment finner du også Ladina og LamegaDina, som har både humor og en god funksjon.
Med LaDina kan du enkelt henge opp lampen i treet, i uthenget eller hvor du nå vil skape kos og lys. LamegaDina er samme prinsipp bare som gulvlampe.

En lampeserie som er perfekt til å skape diffust hyggebelysning, samtidig med at serien bare er super lekker å se på. Se dem alle her.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.