Anu Moser
Type
Farger
Material
Merke

Anu Moser

Født: 1945
Kjente verker: Moser pendlen              
Utdannelse: Keramiker                

Historie
Anu Moser er en meget anerkjent svensk keramiker og produktinnovatør. Hun er spesialist i restaurering av keramikk, et emne som hun også underviser i. Hun har bla. designet Moserpendlen for Louis Poulsen.

Hun bor og arbeider på den lille øyen Donsö utenfor Gøteborg, hvor hav og himmel blir sentrale og naturlige elementer til inspirasjonen i hennes design. Hennes verker har vært presenteret verden over i en lang rekke av utstillinger og flere ganger i Japan.

Blandingen av innovativ funksjon og estetiske funksjoner i enkelhet, harmoni, bløthed, men samtidig strenghet er gjentagende temaer i hennes design. I de siste årene har Anu konsentrert sin oppmerksomhet rundt en kombinasjon av belysning, design og kunst.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven