Anna-Mette Monnelly

Anna-Mette Monnelly

Født: (man spørger ikke en dame om hendes alder)
Kjente verker: Le Klint 148 Coprino
Utdannelse: Arkitekt

Historikk
Anna-Mette Monnelly er arkitekt og utdannet på henholdsvis MIT og på Kunstakademiets Arkitektskole. Oppholdet på MIT var blant annet for at lære mer om komplekse materialer. Hun er innehaver av Sight and Settlement, som rådgiver innenfor bæredyktighet, energibesparelser og inneklima.

I tillegg har Anna-Mette Monnelly i gjennom en årrekke undervist i bæredyktighet og arkitektur. Anna-Mette’s arbeid er basert på en dyp interesse og respekt for materialers egenskaper. I en årrekke har hun utviklet bæredyktig arkitektur i USA, hvor engasjementet med optimering av hvordan vi bruker våre felles ressurser vært drivkraften. Skjønnheten og kvaliteten av design er i fokus.

Som student ustilte Anna-Mette på Louvre, et prosjekt som handlet om fremtidens materialer og hvordan de påvirker opplevelsen vår i de rommene de anvendes. Arbeidet med bæredyktig arkitektur, inneklima og ressourcemanagement, skjønnhet, naturformer, materialer, bæredyktighet og kombinasjonen av materialer – innbyde relasjoner, har nå også ført til design av belysning.

Arbeidet fører Anna-Mettet langt om med prosjekter i Asia, Midtøsten og selvfølgelig både USA og Danmark. Den store geografiske vidden gjør at der er mangfoldige behov for å ta utgangspunkt i at bæredyktighet kan veies og måles – det dreier seg blant annet om innsamling av data, konkrete målinger, samt analyse av lokale forhold og spesifikke behov, hvilket er essensielt for utvikling av unike og innovative løsninger.

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven