Anglepoise Gulvlamper

For mer enn 80 år siden ble den klassiske arkitektlampen Original 1227-bordlampe skapt, basert på en ny formel for en fjær. Med den nye fjæren kunne man enkelt justere lampen, som fremdeles holdt posisjonen sin ved stillstand. Siden da har Anglepoise skapt mange funksjonelle lamper, blant annet Original 1227 Gulvlampen er verdt å merke seg.

Inspirert av arkitektlampen har gulvlampen fått den samme fleksible armen, slik at man har muligheten til å justere lyset. Med en lett aluminiumsramme og en fot i støpejern med stållaminat, får du en stabil lampe slik at du ikke trenger å være bekymret for balansen når den er i bruk. Den er praktisk som leselampe eller i forbindelse med det foretrukne arbeidsområdet – på skrivebordet eller på kjøkkenet.

Siden gulvlampen ikke krever noen form for montering, er den enkel å plassere i innredningen. Du får arkitektlampens fleksible egenskaper, og det praktiske lyset som du kan bruke akkurat der hvor du har behov for det i hjemmet.  
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.