Aktuelle kampanjer og rabatter hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren vil vi alltid gjerne skjemme bort våre kunder, så her finner du alle våre aktuelle kampanjer som vi har for øyeblikket.

Du kan melde deg inn i vår kundeklubb, her vil du ha mulighet for å bli oppdatert om våre gode tilbud, kampanjer og fordeler.


Mingus pendelen fra Lightyears er en serie av vakre og enkle lamper. Skjermene på Mingus er lakkert i forskjellige, matte og dempete farger, og formen på skjermen gjør at du ikke blendes, på en elegant måte. En utrolig fin lampe som er opplagt å ha over spisebordet. Du kan absolutt lage din egen, personlige miks med flere av pendlene hengende sammen i forskjellige farger og størrelser.

Akkurat nå finner du hele Mingus-serien på 30% rabatt.


Bordlampen 205 fra Lampe Gras er et moderne ikon! Med sitt fokus på funksjonalitet har lampen klare referanser til Bauhaus-perioden. Den ble tegnet i 1922 av Bernhard Albin Gras og har helt siden den gang vært en populær representant for stilen. I farge- og materialekombinasjonen hvit og krom understrekes lampens enkle og industrielle uttrykk ytterligere. Bruk den på ditt skrivebord og gled deg over gjennomtenkt fransk design.

Vil du oppleve magi? Here Comes the Sun tilfører rommet et helt unikt og magisk lys. Med sitt elegante design gir ikke lampen bare et varmt og behagelig lys, men bidrar også til en moderne og stilbevisst innredning. Designet er naturligvis uttenkt med hensyn til å gi et naturlig lys som minner om en vakker soloppgang. Opplev en magisk soloppgang hjemme hos deg selv med en pendel fra Here Comes the Sun. Kampanjen gjelder kun Here Comes the Sun Ø550 i Hvit og Svart/Hvit.
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven