Aktuelle kampanjer og rabatter hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren vil vi alltid gjerne skjemme bort våre kunder, så her finner du alle våre aktuelle kampanjer som vi har for øyeblikket.

Du kan melde deg inn i vår kundeklubb, her vil du ha mulighet for å bli oppdatert om våre gode tilbud, kampanjer og fordeler.Det danske belysningsmerket 101 Copenhagen skaper progressive lamper med sterke referanser til tidens trender. Vil du enkelt integrere supermoderne materialer som messing og kobber i din innredning? Akkurat nå kan du kjøpe de flotte lampene i varme metallnyanser til redusert pris – spar helt opp til 30 % på din nye moderne og aktuelle lampe fra 101 Copenhagen.

Spar på de vakre og morsomme Flowerpot-bordlampene VP3 fra &Tradition – men kun inntil den 31. desember. Det ikoniske designet skapt av Verner Panton er i dag et enestående eksempel på hans lekende og revolusjonerende perspektiv på belysningsdesign. Ønsker du også den flotte bordlampen i julegave eller kjenner du en som gjør det? Kjøp den allerede nå og spar penger!

Spar 20 % på ME gulvlampen fra norske Northern. Den er innbegrepet av skandinavisk design! Med sitt helt enkle idiom er den ærlig og ukomplisert – og passer inn overalt i innredningen. Er tilgjengelig i fire rolige og flotte farger. Kjøp den nå og spar 578,-. Tilbudet slutter den 31. oktober.

Kjøp de ikoniske sakselampene i eik fra Le Klint akkurat nå og spar XX %! De er klasseeksempelet på dansk design og håndverk når det er aller best. De tradisjonsrike håndfoldede lampeskjermene er så vakre og vil pryde ethvert hjem. Tilbudet gjelder kun inntil den 28. oktober – så skynd deg å få din nye sakselampe fra Le Klint til en redusert pris.

Kjøp den her

Liker du også enkelt nordisk design? Det gjør vi – og derfor kan du akkurat nå spare 15 % på utvalgte lamper fra det danske designermerket Menu. De vakre jordfargene og det moderne designet gjør merkevaren til et helt enestående eksempel på den enkle og rolige skandinaviske innredningsstilen. Fullend hjemmet ditt med perfekt belysning. Kampanjen gjelder KUN til 31. oktober 2018 – skynd deg å finne din favoritt til redusert pris!

Kjøp den her

Lampen fra Lightyears som i løpet av de siste årene har oppnådd status som moderne designklassikere er på tilbud! Spar 20 % når du kjøper din Caravaggio P1 i en valgfri farge. Det er den perfekte lampen over kjøkken- eller spisebordet. Lampens skjerm skaper et nedover lys som gir et uovertruffent fokus på bordet, og samtidig sikrer åpningen i toppen at det skapes en fantastisk atmosfære i rommet. Den er både vakker å se på, og enorm funksjonell. Vil du selv oppleve hva vi snakker om? Kjøp den nå, og samtidig spar penger. Kampanjen gjelder KUN til 21. oktober 2018.

Spar 15 % på HELE den skulpturelle Mantis-serien av den tyskfødte Bernard Schottlander. Med lampenes elegante tolkning av balanse, skapte multikunstneren allerede på 1960-tallet sitt mesterverk. I dag er designet overtatt av den franske superforhandleren DCW som blant annet også har relansert det ikoniske og industrielle La Lampe Gras designet. Mantis er innbegrepet av konseptuelle objekter og åpenbart god stil –  kjøp din nye lampe nå.
Kampanjen gjelder KUN til 29. oktober 2018.

Vi har også mange andre gode tilbud, se alle våre aktuelle tilbud akkurat her!